Paraffine handpakking

Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft.  De handen zijn na de behandeling gevoed en gehydrateerd en voelen zijdezacht aan.

Uw handen krijgen eerst een lekkere peeling voor het verwijderen van de dode huidcellen. Door deze peeling worden de werkstoffen van de handcrème beter door de huid opgenomen. de handcrème wordt ingemasseerd en uw handen worden één voor één in een warm paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct waarna uw handen worden afgedekt met plastic. Om de warmte te behouden wordt er een badstofhandschoen overheen gedaan, waarna de pakking kan inwerken. Door de warmte van de paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan zodat de handcrème goed kan intrekken. Uiteindelijk wordt de paraffine verwijderd en voelen uw handen weer zijdezacht aan.

Om lang van een paraffine handpakking te genieten is het belangrijk om uw handen ook thuis goed te verzorgen met een handcrème of nagelriemolie. Zo blijven uw handen nog langer zacht aanvoelen.