Basisbehandeling €42.50

De basisbehandeling is een behandeling van het gezicht geschikt ter verzorging van de huid die weinig tot geen oneffenheden bevat. 

De basisbehandeling is een aangename oppepper voor het gelaat/ decolleté, waarbij we
– De huid reinigen met reinigingsproducten aangepast aan uw huidtype
– Wenkbrauwen epileren, 
– De huid scrubben om de dode huidcellen te verwijderen,
– Een massagemasker aangenaam inmasseren en tegelijkertijd laten inwerken
– De behandeling afsluiten met verzorgende en beschermende producten

Hyaluron behandeling €49.50

De Hyaluron behandeling bestaat uit het reinigen van het gezicht, een enzym peeling, een massage, een ampul met de geconcentreerde werkstof Hyaluron en een gezichtsmasker. 

Epileren €9.50

De meeste vrouwen, maar ook mannen laten hun wenkbrauwen epileren. De mannen halen vooral de haren boven de neus en tussen de wenkbrauwen weg en vrouwen laten hun wenkbrauw in een vorm epileren wat bij hun past. Een goed geëpileerde wenkbrauw geeft uw gezicht de juiste uitdrukking. 

Epileren/verven van de wenkbrauwen en wimpers €19.50

Het verven van uw wimpers en/of wenkbrauwen is een manier om uw ogen er sprekender uit te laten zien. De haren  worden volledig geverfd; vanaf de huid t/m het einde van de wimper en dit geeft een mooi natuurlijk effect. De wenkbrauw is bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Door deze in de juiste kleur te laten verven geeft het uw gezicht een sterke uitstraling. Verven is voor iedereen geschikt, ook voor mensen met gevoelige ogen. U hoeft geen mascara meer te gebruiken en hebt toch sprekende ogen. De aangebrachte verf vervaagd geleidelijk en blijft ongeveer 3-6 weken zitten.

Harsen bovenlip/kin €9.50

Harsen is het verwijderen van overtollig gezicht- en lichaamshaar d.m.v. een kleverige substantie.  Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering, de haren zullen dus weer aangroeien. Een voordeel van harsen is dat u in tegenstelling tot scheren geen stoppels terugkrijgt. Dit is omdat de haar met wortel verwijderd wordt.

Er wordt een warme vloeibare hars op de huid aangebracht wat verwijderd wordt met een speciale ontharingsstrip. Bij stugge haren en bij een zeer gevoelige huid wordt er gebruik gemaakt van warme azuleen hars, deze wordt na een paar seconden hard en kan zonder ontharingsstrip verwijderd worden. De huid wordt nabehandelt met een verzachtende gel, wat uw huid direct kalmeert en verzacht.

Geharste haren blijven zo’n 3 – 5 weken weg nadat ze zijn geharst. In de zomer groeien haren over het algemeen iets sneller dan in de winter. Dat wil niet zeggen dat je pas na 3 – 5 weken de eerste haren zult zien. Haren groeien niet allemaal tegelijk. Op het moment dat je harst, zal een deel van de haren in rust zijn en geen enkele groeiactiviteit vertonen. Een ander deel is wel al aan het groeien, maar nog te kort en niet te zien.